Активности

Басейн


През летните месеци (от юни до септември) откритият басейн на семеен хотел Трифон Зарезан посреща гости от всички краища на България. Насладете се на спокойствието на Родопите, галещо с лъчите си слънце и студените напитки от нашия летен бар.

Край басейна са разположени шезлонги, масички и чадъри. Имаме и детска секция с джакузи. Предлагаме топки и пояси за най-малките.

Водни спортове


Язовирите Кърджали и Студен кладенец предлагат разнообразни възможности за активни занимания във водата.

При нас може да получите информация как да наемете моторна лодка, джет или водно колело и да се разходите из язовир Кърджали.

Предлагаме преходи с туристически каяк в язовир Студен кладенец. Обадете се предварително, за да ви осигурим удоволствието сами да управлявате и да се насладите на гледките из язовира. Обиколка с каяк по вода из причудливите скални форми на Студен кладенец е незабравимо преживяване.

За по-големи групи осигуряваме туристически корабчета за разходка из живописните заливи на язовир Кърджали.

Велотуризъм


През село Главатарци преминава Трансродопския веломаршрут, а районът на Източните Родопи е изключително благоприятен за планинско колоездене напролет и наесен.

От семеен хотел Трифон Зарезан за един ден на велосипед може да се разходите с колело до въжения мост при село Сухово, до стената на язовир Кърджали, до чешмата на Костинското дере или до гребната база и кораба “Емона” в зона за отдих Енчец.

Карти с информация за района ще намерите в семеен хотел Трифон Зарезан – попитайте ни.

Гостите ни – колоездачи обикновено идват със собствени велосипеди, но ако нямате такъв – попитайте ни в семеен хотел Трифон Зарезан, за да ви упътим откъде може да наемете.

ТИЙМ БИЛДИНГ


Село Главатарци и язовир Кърджали са чудесно място за вашите фирмени събития, тийм билдинг програми и професионални обучения. Предоставяме зала за провеждане на лекции, пакетни менюта за семинари, специални отстъпки за големи групи.

Семеен хотел Трифон Зарезан работи с квалифицирани инструктори, с които ще ви осигурим най-вълнуващия и успешен тийм билдинг за изграждане на умения и сплотяване на вашия професионален екип.